Beschikbare widgets

Je kunt widgets aan het dashboard toevoegen door op de 3 verticale puntjes naast de widget naam te klikken, en vervolgens uit het menu 'Widget toevoegen te selecteren'. De widget wordt dan achter de geselecteerde widget geplaatst. Wanneer er geen tabbladen en widgets zijn, kun je rechtsonder op de plus button klikken.

Vervolgens opent er een scherm met beschikbare widgets:

De widgets zijn opgedeeld in de volgende categorieën:

Categorie Omschrijving
Alle widgets Alle widgets die beschikbaar zijn.
Kandidaten Widgets die betrekking hebben op kandidaten. Deze widgets geven je o.a inzicht in hoe een kandidaat in ForceFlow is gekomen, beoordelingen van kandidaten en uiteraard de flow van kandidaten binnen de vacatures.
Vacatures Widgets die betrekking hebben op vacatures. Hier krijg je o.a. inzicht in hoe plaatsing en afwijzing plaatsvindt, maar ook de status van vacatures.
Wervingsprestaties Widgets die betrekking op activiteiten en prestaties van gebruikers. Je hebt hier o.a. widgets waar o..b..v. aantallen gebruikers gerangschikt worden (leaderboard). Daarnaast krijg je hier meer inzicht in de werkzaamheden van de gebruikers.
AVG Widgets die betrekking op de AVG. Hier ze je de berichten die je ontvangen hebt en uiteraard de status van de AVG van je kandidaten binnen ForceFlow.
Overig Dit zijn de widgets die niet in bovenstaande categorieën in zijn gedeeld.

De volgende widgets zijn beschikbaar binnen ForceFlow (op volgorde van naam):

Widget Omschrijving
AVG ontvangen berichten Overzicht van de ontvangen berichten die nog verwerkt moeten worden. Let op: deze widget is alleen beschikbaar wanneer je de AVG functionaliteit gebruikt.
AVG status Overzicht van de AVG status waar kandidaten zich bevinden. Let op: deze widget is alleen beschikbaar wanneer je de AVG functionaliteit gebruikt.
AVG verloopt Overzicht van alle AVG's die de komende tijd gaan verlopen. Let op: deze widget is alleen beschikbaar wanneer je de AVG functionaliteit gebruikt.
Actieve vacatures per vestiging Overzicht van vacatures per vestiging die niet gearchiveerd zijn en niet de status vervuld of geannuleerd hebben.Let op: deze widget komt beschikbaar zodra je gebruik maakt van vestigingen.
Afwijsreden De top 10 afwijsredenen van een kandidaat.
Bron van plaatsing Overzicht van de bronnen waar plaatsingen zijn gedaan gedurende een periode.
Fase van afwijzing Overzicht van de laatste fase waar een kandidaat was binnen een vacature voordat deze werd afgewezen.
Geplaatst Aantal plaatsingen die gemaakt zijn van dit jaar en vorig jaar verdeeld over maanden. Je kunt hierbij diverse selecties maken.
Hiring manager overzicht Overzicht waar per hiring manager het aantal actieve toegewezen vacatures wordt getoond en de daarbij behorende kandidaten. Let op: deze widget komt beschikbaar zodra je gebruik maakt van hiring managers.
Inzet Overzicht van de inzet van kandidaten over alle projecten heen per periode. Let op: deze widget is alleen beschikbaar wanneer je de Projecten functionaliteit gebruikt.
Kandidaat beoordeling Overzicht van kandidaat beoordelingen (notitietype evaluatie) per gebruiker in een bepaalde periode. Naast de aantallen beoordelingen kun je ook kiezen voor de gemiddelde beoordeling per gebruiker.
Kandidaat bron De top 10 bronnen waar een kandidaat vandaan komt.
Kandidaat herkomst Overzicht op welke manier de kandidaat is toegevoegd (sollicitatie, sourcing, externe relatie).
Kandidaat notities per gebruiker Overzicht van alle aangemaakte notities bij een kandidaat per gebruiker, gesorteerd op aantal. Je kunt hierbij een selectie maken op type.
Kandidaat notities per type Overzicht van de verschillende typen notities bij kandidaten die door gebruikers in bepaalde periodes zijn vastgelegd.
Kandidaat status sinds Overzicht van alle kandidaten per status waarbij de status gewijzigd is in de geselecteerd periode.
Kandidaten per gebruiker Overzicht van alle aangemaakte of toegewezen kandidaten per gebruiker, gesorteerd op aantal.
Kandidaten per sourcer Overzicht van alle aangemaakte kandidaten per sourcer, gesorteerd op aantal.
Kandidaten per vestiging Aantal kandidaten per vestigingen die toegevoegd zijn aan een vacature met een verdeling in fases van het vacatureproces.Let op: deze widget komt beschikbaar zodra je gebruik maakt van vestigingen.
Kandidaten pijplijn Overzicht van het totaal aantal kandidaten binnen een fase van de actieve vacatures. Daarnaast kun je de gemiddelde tijd zien van een kandidaat in een bepaalde fase en ook de gemiddelde tijd van plaatsing en afwijzing van een kandidaat.
Kandidaten te lang in fase Overzicht van kandidaten die te lang in een fase staan.
Leeftijdopbouw kandidaten Overzicht van de leeftijdopbouw van alle kandidaten.
Matches per gebruiker Overzicht van alle aangemaakte of toegewezen matches per gebruiker, gesorteerd op aantal. Een match is een kandidaat die toegevoegd wordt op een vacature.
Mijn aangemaakte notities Aantal notities die door een gebruiker aangemaakt zijn in de tijd per kandidaten, vacatures, relaties en projecten. Je kunt hierbij een selectie maken van notitietypes.
Mijn fase wijzigingen Aantal fase wijzigingen die een gebruiker heeft gemaakt binnen vacatures in de tijd.
Nieuw Aantal nieuw aangemaakte kandidaten, vacatures, relaties en projecten in de tijd.
Nieuw via koppeling Overzicht van nieuwe kandidaten die zijn aangemaakt via een koppeling (b.v. Booston, website) per bepaalde periode.
Omzetverwachting Verwachte omzet op basis van de totale waarde van de vacatures en het tijdstip waarop ze naar verwachting zullen worden vervuld. Je kunt kiezen tussen regulier en cumulatieve prognose.
Omzetverwachting per klant Verwachte omzet per klant op basis van de totale waarde van de vacatures en het tijdstip waarop ze naar verwachting zullen worden vervuld
Plaatsingen en afwijzingen per gebruiker Overzicht van plaatsingen en afwijzingen per gebruiker in een bepaalde periode. De gebruiker is degene die toegewezen is aan de selectie of wanneer niet toegewezen de persoon die de kandidaat in de fase heeft gezet.
Project bron De top 10 bronnen waar een project vandaan komt.Let op: deze widget is alleen beschikbaar wanneer je de Projecten functionaliteit gebruikt.
Relatie bron De top 10 bronnen waar een relatie vandaan komt.Let op: deze widget is alleen beschikbaar wanneer je de Relatie functionaliteit gebruikt.
Sourcer overzicht Overzicht waar per sourcer het aantal actieve toegewezen vacatures wordt getoond en de daarbij behorende kandidaten.
Sollicitaties Overzicht van alle sollicitaties in een periode. Dit zijn de kandidaten met herkomst "sollicitatie op vacature" of "open sollicitatie".
Totalen Totaal aantal aanwezige kandidaten, actieve vacatures, projecten, klanten, leveranciers contactpersonen en e-mails. Tevens de tijd van de laatst aangemaakte en het aantal verwijderden en bij kandidaten het aantal geanonimiseerde. Je kunt zelf bepalen welke totalen je wilt zien.
Vacature bron De top 10 bronnen waar een vacature vandaan komt.
Vacatures per gebruiker Overzicht van alle aangemaakte of toegewezen vacatures per gebruiker, gesorteerd op aantal.
Vacaturestatus Diagram van de vacature statussen, waarbij je ook de inactieve vacatures kunt selecteren.
Vandaag Overzicht van afspraken van vandaag en taken die vandaag als einddatum hebben.
Verjaardagen Overzicht van de verjaardagen van kandidaten en/of contactpersonen van gisteren en de komende dagen.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je feedback te verwerken. Probeer later nog eens..