Hiring manager

De hiring manager rol wordt gebruikt binnen bedrijven met een HR afdeling. Een hiring manager werkt samen met recruiters bij het invullen van een vacature. Hij/zij geeft aan welke functie er ingevuld moet worden, stelt daarbij de vereisten op en zal de geschikte kandidaat uiteindelijk selecteren. De recruiter zorgt hier voor het opstellen van de vacature, publiceren hiervan en de coƶrdinatie van het proces. 

Aanmaken hiring manager

Opmerking: het aanmaken van een hiring manager vereist beheerders rechten bij ForceFlow.

Het aanmaken van een hiring manager gaat op dezelfde manier als het aanmaken van een recruiter, je moet uiteraard dan wel de rol 'hiring manager' selecteren. Nodig vervolgens de hiring manager uit om zich aan te melden binnen ForceFlow.

Je kunt nu hiring managers toewijzen aan vacatures, de hiring manager krijgt hier een melding van via e-mail en kan rechtstreeks naar de vacature gaan.

Beperkte functionaliteit

Een hiring manager ziet alleen de vacatures en de daarbij behorende kandidaten die aan hem/haar toegewezen zijn. Daarnaast beschikt de hiring manager over e-mail, agenda en taken.
Op verschillende niveaus kun je de rol 'hiring manager' verder inrichten, bijvoorbeeld de sjablonen die hij mag zien, de fases in het vacatureproces die hij mag wijzigen, etc.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je feedback te verwerken. Probeer later nog eens..