Snel zoeken en recente items

Je hebt binnen ForceFlow de mogelijkheid om te zoeken binnen de diverse entiteiten (kandidaten, vacatures, relaties. etc). Maar je hebt ook een mogelijkheid om snel centraal te zoeken!

Voordeel van het snel zoeken is dat het binnen (bijna) elk scherm aanwezig is, daarnaast toont het de laatst bezochte records en kun je records bookmark-en.

Klik om het zoekscherm te open het zoek icoon rechts boven in het scherm:

Recente records

Recente records is ijst met de laatst bekeken records (deze wordt getoond zodra het snel zoeken scherm geopend is), je hebt hier de volgende mogelijkheden:

  1. Klik op de naam (link) en je gaat rechtstreeks naar het record.
  2. Klik op 1 van deze tabs om alleen de records van een bepaalde categorie te zien.
  3. Door op deze knop te klikken opent het record in een nieuw tabblad. Dit kan handig zijn als je met iets anders bezig bent.
  4. Klik op het plusje om een taak toe te voegen bij het record.
  5. Klik op het plusje om een notitie toe te voegen bij het record (je gaat dan naar het notitie-blad van het record) .
  6. Klik op het plusje om een afspraak toe te voegen bij het record.
  7. Dit is het tijdstip dat het record door jou voor het laatst bezocht is.

Om een recent record bovenaan te 'pinnen' (bookmark), beweeg de muis over her record. Er verschijnt dan een pin-button, door op deze button te klikken wordt het record bovenaan vastgezet.

Snel zoeken

Je kunt records snel zoeken op naam door te beginnen te typen (minstens 2 karakters). ForceFlow zoekt een zogenaamde 'fuzzy search' uit. Dit betekent dat ook gekeken wordt naar namen die erop lijken, bijvoorbeeld wanneer je zoekt op Eric, krijg je ook als resultaat Erik. Uiteraard geeft ForceFlow het resultaat een score, waardoor het meest relevante resultaat bovenaan komt te staan.

Qua functionaliteit werk de lijst van zoeken identiek aan de lijst van recente records, behalve dat je het gevonden record niet meteen kunt pinnen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je feedback te verwerken. Probeer later nog eens..