Release notes 18 januari 2022

Aangepast

  • 'Afstand tot klant' filter bij kandidaten. Met dit filter zie je in het overzicht het aantal km's (hemelsbreed) tussen de kandidaat en de klant. Uiteraard alleen wanneer er adresgegevens zijn van zowel de kandidaat als de klant. Je kunt vervolgens het overzicht op afstand sorteren, zodat de kandidaat met de minste km's bovenaan komt te staan. Om meer detail te krijgen kun je op de km's klikken en er een apart tabblad google maps opent met meer informatie.
  • 'Afstand tot kandidaat' filter bij relaties. Met dit filter zie je in het overzicht het aantal km's (hemelsbreed) tussen de relatie en de kandidaat. Uiteraard alleen wanneer er adresgegevens zijn van zowel de kandidaat als de relatie. Je kunt vervolgens het overzicht op afstand sorteren, zodat de relatie met de minste km's bovenaan komt te staan. Om meer detail te krijgen kun je op de km's klikken en er een apart tabblad google maps opent met meer informatie.
  • Bij filters van kandidaten, vacatures en relaties zijn bij opties de volgende attributen toegevoegd: 'Adres geïndexeerd' en 'Adres niet geïndexeerd'.
  • Op tabbladen shortlist (kandidaat, relatie) kun je nu meerdere kandidaten/relaties in 1x toevoegen. Ook is er een mogelijkheid om te sorteren en filteren op afstand.
  • Afstand ook toegevoegd bij kandidaten bij een vacature (tevens kun je doorklikken naar Google Maps).
  • Kleine bugfixes.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je feedback te verwerken. Probeer later nog eens..