Release notes 21 augustus 2021

 Nieuw

  • Bij een relatie kun je nu een shortlist van kandidaten aanmaken (tabblad kandidaten). Wanneer je een vacature voor deze relatie aanmaakt kun je meteen deze shortlist gebruiken. Daarnaast is het mogelijk deze kandidaten vanuit de relatie te mailen via het nieuw 'shortlist' sjabloon (door ze te selecteren en vervolgens de actie e-mail aan relatie uit te voeren).
    Vanuit het kandidaat overzicht kun je ook (meerdere) kandidaten selecteren en deze via actie toevoegen aan een shortlist van een relatie.
  • Je kunt nu bij een klant de primaire contactpersoon aangeven. Wanneer je bij de klant niet het veld e-mail-1 gebruikt dan zal de e-mail geadresseerd worden aan de primaire contactpersoon. Ook bij het aanmaken van een vacature en na selectie van de klant zal de primaire contactpersoon automatisch ingevuld worden.
  • Tags en bronnen zijn nu te beheren (https://app.forceflow.nl/company/tags). Je kunt hier tags/bronnen verwijderen, een nieuwe naam geven of samenvoegen (door een bestaande naam te gebruiken).

Aangepast

  • Bepaalde elementen in een overzicht hebben nu de mogelijkheid om door te klikken. Wanneer je er met de muis overheen gaat zullen deze onderstreept worden.
  • Bij notities wordt nu ook de wijzigingsdatum getoond, tevens kun je sorteren op aanmaak of wijzigingsdatum.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er was een probleem om je feedback te verwerken. Probeer later nog eens..